Foto: ARHIVA

Ruski lider nalazi se na pravoj strani istorije. On govori istinu i svojim umijećem je uspio da spase zemlju od propasti, kaže Skot Riter

Predsjednik Rusije Vladimir Putin jedna je od najvećih ličnosti ovoga vijeka, ocijenio je juče bivši američki obavještajac Skot Riter.
 
"Kada ljudi budu procjenjivali istoriju ovog vijeka, jedno ime stajaće iznad ostalih i to ime je Vladimir Putin", kazao je on u intervjuu za Jutub kanal (U.S. Tour of Duty).
 
Ocjenjujući Putinov doprinos razvoju Ruske Federacije nakon raspada SSSR-a, Riter je istakao da je upravo Putin spasio zemlju nakon mutnih devedesetih godina.
 
"On govori istinu i nalazi se na ispravnoj strani istorije", ocjenio je bivši američki obavještajac. 
 
Nešto ranije, u drugom intervjuu, komentarišući predsjednika Ukrajine Vladimira Zelenskog, Riter je ukrajinskog lidera nazvao prevarantom, što, prema njegovim riječima, vrlo dobro znaju u Vašingtonu.
 
Sredinom februara, on je još jednom komentarisao Putina i tada istakao njegove menadžerske sposobnosti, bistrinu uma i sposobnost da se pruži otpor kolektivnom Zapadu.
 
"Vladimir Putin je veoma bistra ličnost. On na svojim plećima nosi toliki teret koji nijedan savremeni zapadni lider ne bi mogao da izdrži. Niko od njih nema menadžerske vještine koje ima Vladimir Putin, čak i ne zaslužuju da budu na istom nivou. Putin igra igru potpuno drugačijeg reda. A ovi momci su za podsmjeh, idioti", rekao je ranije Riter, zbog čega, kako je kasnije dodao, je istakao da bi na čelu SAD-a voleo da vidi ličnost sličnu Putinu.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )