Foto: Screenshot Youtube

Turska glumica Merjem Uzerli, koja je domaću publiku osvojila ulogom čuvene Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", od 2011, kada je ova serija bila aktuelna, pa do danas, takoreći je promijenila lični opis.

Stručnjaci tvrde da je Merjem popunila usta, radila jagodice, a uz to i da je koristila botoks. Pored toga, ona je drastično smršala, a na fotografijama na njenom Instagram profilu može se videti kako glumica često eksperimentiše sa promjenom imidža.

Atraktivna Merjem nedavno je postala majka djevojčice Lili Koi, a to je njeno drugo dijete.
 
Ona već ima ćerkicu Laru Jeminu iz veze sa 17 godina starijim preduzetnikom Kanom Atesom.


Ovog puta sakrila je od javnosti činjenicu ko je otac, a ono što se zna jeste da zajedno žive u Berlinu, a sama je priznala da je "veoma srećna i blagoslovena".
 
Inače, čuvena Hurem se dugo borila sa depresijom, a nju je u seriji "Sulejman Veličanstveni" zamijenila koleginica Vahide Perčin.

Kako su tada mediji pisali, Merjem je tokom snimanja serije imala problem sa kilažom zbog čega se pretpostavlja da joj se pogoršalo psihičko stanje.
 
Prijatelji su pričali da je Uzerli dala mobilni telefon svom ocu, nikome se nije javljala, a u Njemačkoj je boravila na jednoj klinici. Produkcija je bila šokirana njenom izjavom da više ne može da snima.„Loše mi je, ne mogu više. Ne mogu da izdržim u Turskoj. Vraćam se u Berlin“ rekla je tada popularna Hurem.


 
Inače, ona je nedavno pokrenula novi biznis, te je otvorila prodavnicu zdravih slatkiša u Berlinu, gdje trenutno živi.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )