Foto: oss

Odbojkašice Bimal Jedinstva BL Voleja večeras igraju revanš utakmice CEV Kupa.

Brčanke, nakon poraza od 3:1 u prvoj utakmici gostuju kod češkog Olomouca (17) dok će BL Volej večeras od 20,15 ugostiti zagrebačku Mladost.
 
Odbojkašice BL Voleja nakon poraza u prvom meču od 3:0 nemaju visoke ambicije.
 
-Mladost je dobro organizovan klub, imaju dobro organizovane pojedince, ne očekujemo mnogo, taj meč ćemo iskoristiti kao pripremu za nastavak prvenstva. U svakom slučaju ćemo pokušati, s jedne strane da pružimo što bolju partiju, a s druge da se oporavimo od povreda jer smo zaista mnogo “načeti” i roviti rekao je trener BL Voleja Đorđe Milošević.
 
 Odbojkašice Jedinstva su u prvom meču izgubiole sa 3:1 od Olom,ouca iz Češke u jednoj neizvjesnoj utakmici ali Brčanke ne odustaju od borbe za plasman u osminu finala.
 
-Mi smo odigrali dobru utakmicu u Brčkom, u nekim ključnim momentima nam je nedostajalo koncentracije. Malo je nedostajalo da taj meč ode na našu stranu. Sigurno će i u revanšu utakmica biti takva, ne odustajemo, verujemo da možemo izboriti barem zlatni set – rekao je trener Jedinstva Smail Pezerović.
 
Za zlatni set i BL Voleju i Bimal Jedinstvu potrebna je pobjeda od 3:0 ili 3:1.  
 
Odbojkašice Gacka u revanšu šesnaestine finala Čelendž Kupa ugostičće turski Ajdin Bujukšehir. U prvom meču Gačanke su poražene sa 3:0, a revanš je na rasporedu od 19 časova.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )