Foto: Prinskrin:TikTok/transformingteresamarie

Ona svoju transformaciju i priču objavljuje na društvenoj mreži "TikTok".

Tereza ​​Parent (44) iz Kalifornije se dugi niz godina borila sa viškom kilograma. Kako kaže, 2019. godine je dostigla težinu od 258 kilograma, i priznaje da je u hrani nalazila utjehu kada je 2001. i 2003. godine ostala bez majke i brata.
 
Ona otkriva da je nekada jela oko 10.000 kalorija dnevno, a doživjela je i blagi srčani udar 2016. godine. Kada je otišla kod doktora, rečeno joj je da bi mogla da bude mrtva za pet godina ako ne napravi dramatične promjene u svom načinu života.
 
To je i podstaklo Terezu da započne dijetu i počne da vježba kako bi mogla da ode na operaciju želuca.
@transformingteresamarie #weightloss #weightlosscheck #weightlosstransformation #weightlossprogress #plasticsurgery #plasticsurgeon #fyp #foryou @drcharliechen ♬ original sound - Teresa Parent


Tereza svoju transformaciju i priču objavljuje na društvenoj mreži "TikTok", gdje je prati više od 915.000 ljudi.
 
- Uskoro će da me vrate na operaciju. Samo želim da kažem svima koji su na putu da pokušaju da spasu svoj život ili promjene svoj život nabolje gubitkom težine: samo vjerujte u sebe, jer ćete da budete oduševljeni koliko možete da postignete i šta možete da uradite samo vjerujući u sebe i ako ne odustajete - rekla je ona.
 
Kada je riječ o operaciju koju je imala nedavno, Tereza je morala da ukloni višak kože na stomaku koji je bio težak čak 47 kilograma.
 
- Prvi put u životu se osjećam malom. Želim da vam pokažem nešto što je tako nevjerovatno za mene. Ovo je nešto što nikada nisam mogla da uradim - govori Tereza dok sjedi i prekrštava noge.
 
Ipak, nakon brojnih operacija, prošla je kroz neke komplikacije, pa je tako njen oporavak išao jako dobro sve do nekoliko dana prije Nove godine, kada nije mogla da jede ni da pije.
 
- Imala sam kratak dah i osjećala sam oštar bol u boku. Završila sam u bolnici i rekli su mi da imam krvni ugrušak u desnom plućnom krilu. Ovo je komplikacija ili neželjeni efekat velike operacije, znali smo da to može da se desi. Sada sam kod kuće, srećna i zdrava - zaključuje ona, a prenosi "Dailymail".
 
Inače, Tereza je smršala 189 kilograma i još uvijek radi na tome da svoju liniju dovede do savršenstva.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )