Foto: ISAKCIKSY/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Isak Šabanović, takmičar "Zvezda Granda" uspio je da smrša skoro 20 kilograma. Mladi pjevač priznaje da je dugo imao problema sa kilažom, a kada je vidio da to počinje da mu se odražava i na zdravlje, riješio je da se posveti zdravoj ishrani.

Odlučio sam da se posvetim zdravom načinu života onog trenutka kada sam shvatio da “nosim” još jednog čovjeka u sebi. Na sceni sam veoma aktivan, pa su mi baš smetali ti suvišni kilogrami. Dosta sam se umarao i samo sam jednog dana rekao sebi: “E, sad je dosta” – iskren je Isak za Hit Informer.

Pjevač dodaje da je zbog gojaznosti trpio jake bolove u leđima i u kukovima.

– Sve me je boljelo. I leđa i kukovi. Shvatio sam da je krajnje vrijeme da pažnju posvetim ishrani, jer sam sa nezdravim načinom života sebi mogao da napravim trajne zdravstvene smetnje. Odlučio sam da počnem sa dijetom i tako sam izgubio skoro 20 kilograma.

Režim ishrane mu je teško pao, pošto je veliki gurman, pa je u početku imao krize.

– Bilo mi je teško, ali sam dao sve od sebe da izdržim zato što sam znao šta mi je krajnji cilj. Veliki sam gurman i volim da jedem, što se i vidjelo na meni. Najviše su mi nedostajali hamburgeri, ćevapi i mlijeko. Ipak sam bio navikao na brzu hranu, na njoj sam nekada i živio, dok slatkiše nikad nisam nešto posebno volio – priča pjevač.

Nutricionista mu je preporučio i fizičku aktivnost, ali mu je mrsko da krene u teretanu.

– Ne volim ni tegove ni vježbanje, ali polako se spremam i to da uvedem u svoj način života. Za sada liniju održavam pravilnom ishranom. Potpuno sam izbacio ugljene hidrate i mliječne proizvode. Jedem puno salate, meso i ribu – iskren je Šabanović.

Ovako se hrani Isak Šabanović

Doručak: Ovsene pahuljice sa čija sjemenkama i voćem.

Ručak: Piletina ili junetina sa povrćem.

Večera: Bilo koja vrsta ribe i zelena salata.

Trik savjet: Svi treba da izbacimo šećer, brašno i mlijeko jer ćemo biti zdraviji i srećniji, piše Blic.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )