Foto: Twitter

Britanski glumac ​Deni Dajer marljivo radi na setu dok snima scene za nastavak "Football Factory" filma, dvije decenije nakon originala.

Deni (46) je u filmu iz 2004. glumio razočaranog 29-godišnjeg Tomija Džonsona koji živi za fudbalske utakmice i huliganske tuče vikendom.
 
Viđen je na setu okružen ekipom dok je pušio cigaretu, dok je imao krvavu posjekotinu na čelu.
 
Dajer je takođe imao rane oko očiju i na nosu, što sugeriše da će u nadolazećem nastavku biti više nasilja.
 
"Football Factory" prati priču o dvije grupe engleskih fudbalskih huligana, Hedhantersa, koji navijaju za Čelsi, i Bušvakersa, koji navijaju za Milvol.
 
Denijev lik Tomi član je Čelsijeve navijačke firme, čiji se život vrti oko pića, droge, žena i nasilja, ali čije ga sve veće noćne more tjeraju da preispita svoj izbor u životu.
 
Film koji se djelimično temelji na romanu Džona Kinga - dobio je negativne kritike tadašnjih kritičara, ali je postao nešto poput kultnog klasika.
 
Nastavak je nazvan "Marching Powder", eufemizam za kokain koji vole likovi.
 
Deni je prošlog mjeseca na Instagramu potvrdio da se on i redatelj Nik Lov ponovo sastaju za nastavak filma, dodavši: "Neka ludilo počne", navodi "DailyMaily".
 
Obožavaocima je rekao: "Razotkrivamo tajnu. Vraćam se raditi s direktorom 'The Football Factory', Nikom Lovom i ne mogu je**no dočekati. Udaraćemo po puderu koji maršira, to je, usput, naziv filma. A počinje 15. januara i biće još kriminala, droge i ozbiljnog ultra-nasilja."
 
Uzbudljivu vijest je zaključio: "I svidjeće ti se, pa srećan je**ni Božić."
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )