Foto: Twitter

Rafael Nadal je izgubio u trećem kolu turnira u Rimu.

Prema projektovanom žrijebu u polufinalu turnira u Rimu trebali su da se sastanu Novak Đoković i Rafael Nadal, ali se to definitivno neće dogoditi. Španac je ispao u trećem kolu! Uz to je zabrinuo sve pred Rolan Garos.
 
Prošle godine se izvukao protiv Denisa Šapovalova, ovog puta nije uspio. Kanađanin ga je izbacio sa Mastersa u Italiji - 1:6, 7:5, 6:2. Mnogo više od poraza brine igra španskog asa u trećem setu i veliki problemi.
 
Prilikom rezultata 2:2 u trećem setu su krenuli ogromni problemi za Nadala. Bilo je očigledno da ne može više da se kreće. Nije poznat razlog, odnosno da li je u pitanju neka povreda ili šta tačno, ali su zbog toga svi njegovi navijači zabrinuti.
 
"Pokušao sam nešto da promijenim, igrao je mnogo bolje od mene u prvom setu i prvom dijelu drugog seta. Bilo je vidljivo da ima neke probleme, pokušavao je to da sakrije tokom meča. Nadam se da će biti dobro. Znam da se muči sa rebrima da ima problem sa tim. On je jedan od mojih idola, ugledao sam se na njega kao klinac i nadam se da će biti zdrav za Rolan Garos", rekao je Šapovalov poslije trijumfa.

Rival u četvrtfinalu biće mu Kasper Rud (Norveška).
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )