Foto: Printskrin: Instagram/3gerardpique

Pike je onda mislio da je Klara ostavila svog dječka, kada je krenula da se zabavlja sa njim, ali to je bila djelimična istina,...

Nakon što je slavni španski fudbaler Žerar Pike prevario svoju suprugu Šakiru sa mlađom Klarom, zbpg čega su se rastali, ljubavnica mu je "zabila nož u leđa" i prevarila ga navodno.
 
Pikeova ljubavnica Klara Čija prevarila ga je navodno sa bivšim fudbalskim trenerom kluba Barselona, Pepom Gvardiola.

Tokom 12 godina koliko su bili Šakira i Pike bili zajedno, mnogi mediji ističu da joj je Pike bio nevjeran. Ali sada fotograf Džordi Martin tvrdi da Šakira nije bila jedina koja je prevarena i da je Klara Čija takođe bila neverna partneru kojeg je imala neposredno prije igrača.
 
- Objasniću svijetu kako je došlo do velike izdaje - rekao je on za „Univision“.
 
- Već sam rekao Šakiri da imam dokaz kada, kako i gdje je prevarena. Izneću dva neverstva. Jedno iz 2016. i ono sa Klarom Čijom - nastavio je on.

On tvrdi da je Klara Čija je bila djevojka brata Pikeovog najboljeg prijatelja, koji je radio u Kosmosu, kompaniji igrača Barselone. Igrač je organizovao kompanijsku večeru i 23-godišnja studentkinja je bila tamo, očigledno su se ona i Pike zaljubili na prvi pogled i počeli da se sastaju, a da to nisu rekli svojim partnerima.
 
- On ide na večeru sa svojom djevojkom, Klarom Čiom, a Đerard Pike pokupi djevojku svog prijatelja. Klara je prevarila svog dječka, a Đerard je prevario Šakiru.

Džordi Martin je objasnio više detalja o nevjerstvu Klare Čije.
 
- Pike ima najboljeg prijatelja. Klara je bila djevojka brata Pikeovog prijatelja. Od trenutka kada su se upoznali, on je bio zaljubljen u ovu djevojku - rekao je Martin.
 
Pike je onda mislio da je Klara ostavila svog dječka, kada je krenula da se zabavlja sa njim, ali to je bila djelimična istina, jer se onda ona smuvala sa Pepom Gvardiola, trenerom kluba Barselona.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )