Foto: Screenshot

Zanimljivo takmičenje, ali i razgovor između Masimilijana Alegrija i Dušana Vlahovića.

Kao i svi ostali klubovi u najjačim evropskim ligama, Juventus se priprema za novu sezonu. U nju će tim Maksa Alegrija ući pojačan za Pogbu i Di Mariju, a mnogo će se očekivati i od Dušana Vlahovića koji je prije šest mjeseci stigao iz Fiorentine. Srpski napadač je pokazivao klasu, a u narednoj sezoni mora biti još bolji kako bi tim iz Torina bio bliži vrhu.
 
Možda je rješenje za to da mečeve u dresu Juventusa igra bos, pošto su on i Alegri zaključili da je tako najbolje. Naravno, sve u šali nakon što su se sa Mekenijem takmičili ko će postići najviše golova iz kornera.

Sve je počelo kada je američki vezni fudbaler pokušavao da na taj način zatrese mrežu, uz kuknjavu kako sa pozicije koja mu najviše odgovara nema dovoljno mjesta da uhvati zalet. U priču su se ubrzo umiješali trener i srpski napadač, koji su nešto kasnije i sami počeli da šutiraju.
 
Pokušaji da se postigne gol sa neobične pozicije privukli su Maksa Alegrija da se oproba, a trener Juventusa je prije pokušaja skinuo patike i čarape. Iako mu je Dušan sa drugog kraja terena vikao da će to boljeti, italijanski trener nije odstupao već je uputio nekoliko udaraca i bio izuzetno precizan ovom prilikom.
 
Naravno, Vlahović mu se revanširao i pokazao da će biti ubojit kada sezona počne, a nakon što su završili vježbu obojica su se našalili oko mečeva u narednoj sezoni. "Ti bolje šutiraš kada si bos", doviknuo je Alegri, a "Onda treba tako i da igram", odgovorio je Vlahović.
 
Pogledajte kako je izgledalo na treningu:

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )