Foto: twitter

Iza rešetaka, prema rečima tužioca Mantoa, nalaze se trenutno dve srpske državljanke, stare 25 i 58 godina, koje su u srodstvu sa osumnjičenim za ubistvo

Posle misterioznog nestanka jednog državljanina Srbije koji je živjeo u Bezansonu u Francuskoj sa prebivalištem u Nemačkoj, dve žene su uhapšene u okviru istrage za ubistvo.
 
On je navodno četiri dana pre nego što su rođaci prijavili njegov nestanak, krenuo iz Nemačke i Francusku kako bi kupio automobil i od tada mu se gubi svaki trag.
 
Juče su dvije žene, takođe porijeklom iz Srbije uhapšene u okviru istrage o njegovom ubistvu. Policija sumnja da je on vjerovatno ubijen, a kod sebe je prema sapoštenju policije imao i određenu svotu novca koju je ponijeo zbog kupovine vozila.
 
Srbin je otputovao u Francusku sopstvenim autom koji je policija pronašla u sumnjivom kvartu u gradu Bezansonu. Policija je u prtljažniku pronašla značajnu količinu krvi za koju je utvrđeno da pripada nestalom Srbinu.

Ovaj trag je snažan dokaz policiji da je Srbin namjerno ubijen, prenosi Msn.
 
U međuvremenu je policija raspisala potjernicu za srpskim državljaninom, koji odnedavno živi u Planoazu i on se sumnjiči za ubistvo nestale osobe, takođe rodom iz Srbije.
 
Iza rešetaka, prema riječima tužioca Mantoa, nalaze se trenutno dvije srpske državljanke, stare 25 i 58 godina, koje su u srodstvu sa osumnjičenim za ubistvo.
 
- Mlađa žena tereti se za uništavanje tragova na mjestu zločina i neprijavljivanje zločina, dok se starija sumnjiči samo za neprijavljivanje krivičnog dela - naveo je tužilac:
 
Prema dosadašnjim podacima iz istrage, one posjeduju saznanja o zločinu, ali ćute. Upravo zbog ovoga sumnja se da je nestali Srbin iz Nemačke ubijen.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )