Foto: pixabay.com

Srbin (19) uhapšen je u Aleksandriji u Italiji zbog otmice, nanošenja povreda i porodičnog nasilja nad svojom godinu dana mlađom suprugom, s kojom ima troje djece.

Kako su prenijeli italijanski mediji, Srbin je suprugu (18) brutalno pretukao 17. januara, vukao je za kosu i izbacio iz kuće.

"Bacio ju je niz stepenice, a kada je pala, nastavio je da je šutira i udara. Potom ju je zarobio na dva sata, stavio je u automobil i odvezao do reke Tanaro, gdje se tortura nastavila. Dok ju je šutirao i šamarao, govorio joj je da će je 'naučiti pameti'", navode mediji.

Nesrećna devojka nekako je uspjela da obavijesti policiju koja je došla da je spase.

"Policajci su stavili lisice na ruke Srbinu i obavijestili su ga da se sumnjiči za otmicu, nasilje u porodici i teške povrede. Istraga je u toku i policija još uvijek pokušava da sklopi sve kockice ovog jezivog porodičnog zlostavljanja. Navodno, na ženinim nogama su otkrivene i rane koje su nastale ubodima hemijskom olovkom", rekli su policijski zvaničnici.

Mladi bračni par došao je u Italiju iz Crne Gore.

"Oni imaju troje zajedničke djece, od kojih najstarije ima tri godine. U Aleksandriji su se naselili u seocetu San Mišel, a prema iskazima komšija, mladić je svoju suprugu svakodnevno tukao, pa su oni morali da pozivaju policiju ", navode mediji.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )