Foto: INSTAGRAM / SCREENSHOT

Nataša Kraun ima 30 godina i jedna je od najpoznatijih švedskih plus sajz modela. Zanimljivo, ova devojka je poreklom Srpkinja, a karijeru modela izgradila je u dalekoj Skandinaviji.

Nataša, koja je inače porijeklom iz Srbije, premda živi i radi u Geteborgu, visoka je svega 155 centimetara i ima 135 kilograma. Ona ističe da joj je modni uzor Kim Kardašijan, a tvrdi da povećava zadnjicu kako bi se osećala "seksi i moćno". Imala je tri operacije brazilskog povećanja zadnjice i sada joj je obim bokova čak 198 centimetara.
 
Ona inače unosi i više od 6.000 kalorija dnevno kako bi povećala masu, dane provodi konzumirajući pice i slatkiše, a priznala je da umije da pojede i više od šest kilograma čokoladnog krema mjesečno. No, svakako su glavni krivac za njenu monstruozno veliku zadnjicu plastične operacije.
 
- Moja transformacija šokirala je mnogo ljudi. Dosta sam dobila na težini, ali moram da se ugojim još 25 kilograma. Teško je održavati ovo tijelo. Morate puno da jedete, oko 6.000 kalorija dnevno, a mora i puno da se vježba - rekla je ona jednom prilikom, prenosi Žena.
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Crown (@natasha_crown_official1)


Sa estetskim zahvatima počela je kada je imala 20 godina, a koliko se promijenila najbolje govore njene stare fotografije - na kojima je još uvijek bila prirodna i normalno izgledala.
 
Danas Nataša zarađuje prodajom fotografija i video snimaka svog tijela i zadnjice fanovima širom sveta, a možda zvuči apsurdno ali ih zapravo ima. Samo na Instagramu prati je više od 2 miliona ljudi!
 
- Nisam mislila da je moguće zarađivati novac na ovaj način, ali sada vidim da je moguće. S guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude. Uvijek sam bila drugačija - kaže Kraunova.
 
- U Švedskoj žene misle kako moraju da izgledaju lepo, ali ja mislim da ljudi moraju da vide kako bi trebalo da izgledaju stvarne žene - izjavila je ona.
 
Ona je dodala i da misli da je pozitivan primer, jer pokazuje da širom sveta pokazuje da postoje drugačiji ljudi.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )