Foto: Instagram

OD UTORKA do petka na Korčuli se održavao Trag u beskraju, muzičko-umjetnički program kojim se obilježava godišnjica smrti Olivera Dragojevića. Program je završen velikim koncertom u Veloj Luci, a počeo je koncertom na trajektu koji je plovio iz Splita. Srpski mediji pišu da su se članice grupe The Frajle u utorak nepozvane pojavile na trajektu i time izazvale "neugodnu situaciju koja je započela na trajektu, a završila na društvenim mrežama".

Blic navodi da su Nataša Mihajlović te Jelena i Nataša Buča u Velu Luku došle "bez ikakvog službenog poziva od strane općine", a poziv im nije uputio ni Ante Gelo, glazbeni producent koncerta.

"Svoj nepozvani dolazak na trajekt su prikazale kao da im je ukazana čast da sudjeluju u službenom programu u čast Oliveru i to su iskoristile da nastave svoj sukob s Bebom Balašević, koji se nedavno odvijao na društvenim mrežama. Prisutni gosti ostali su skamenjeni njihovim postupkom, a one su rekle da su to sve napravile u dogovoru s Petrom Dragojevićem, Oliverovim nećakom. Međutim, kasnije se ispostavilo da to nije istina", rekao je za Blic neimenovani izvor koji je svemu svjedočio.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )