Foto: Pixnio

​Srpski pjevač Peđa Vujić, udomio je vučicu koju sada čuva kao kućnog ljubimca.


Vučici je dao ime Milica, i ona je prava atrakciju u njegovom mjestu i niko je se ne plaši, niti kako Peđa kaže, za tim ima potrebe.
 
On je sada za medije otkrio kako je došlo do toga da udomi baš vučicu.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Pedja Vujic II (@vujicpedja)



"Pre nekoliko godina, moj brat Miki i ja otišli smo na Kosovo kod nekih naših prijatelja. Tokom sedeljke, u malo pripitom stanju usledila je priča 'Šta ćeš da ti brat pokloni', a ja sam odgovorio da hoću pravog vuka - štene! Mislio sam da je to obična pijana priča, pa sam i zaboravio šta sam poželeo", šokirao je Vujić.
 
Potom je nastavio da objašnjava.
 
"Godinu dana kasnije, štene me je sačekalo u Tetovu. U tom trenutku kod kuće sam imao dva kavkasca i dva šarplaninca. Pošto sam bio fan kultne serije 'Igra prestola', prvo sam hteo da se zove Nimerija, po jedinoj preživeloj vučici u serijalu. Ali onda gledam, pa u Srbiji smo, zvaće se vučica Milica", izjavio je Peđa.
 
Folker je za kraj dodao:
 
"Pa imali ste dve sestre Kamalu i Amalu odgajili ih vukovi, imali ste onog malog iz Bosne, odgajili ga vukovi, ima još nekoliko slučajeva. Nigde nisam pročitao da su nekog odgajili psi ili druge slične karnivore", istakao je folker za "Pink", a prenosi "b92".
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )