Foto: kurir.rs

Bakterije u kući ili poslovnom prostoru vrebaju na svakom ćošku. Mnogi ljudi imaju mišljenje da su površine poput wc šolje najprljavije, ali zapravo su u pitanju neke druge površine poput prekidača za svetlo i daljinskih upravljača. Prema istraživanju globalne organizacije za zdravlje i bezbednost, NSF INTERNATIONAL, u kom su naučnici testirali 30 površina u 22 kuće, najveće prisustvo vlage, buđi, salmonele, ešerihije koli i stafilokoknih bakterija se nalazilo na sudoperi, držaču četkica za zube, slavinama, radnim površinama u kuhinji, prekidačima, kvakama, aparatima za kafu…

Kako možemo sprečiti nagomilavanje bakterija? Naravno, redovnim čišćenjem. Ono što je najbitnije je odabir sredstva – ono mora uništavati sve bakterije, ali je takođe potrebno da ne bude opasno po zdravlje i bilo bi poželjno da je ekološko, kao što je Nano dezinfektant.

FOTO: PROMO

Nano dezinfektant je proizvod nano tehnologije namenjen temeljnoj dezinfekciji radnih površina, pribora i prostorija u bolnicama, operacionim salama, zubarskim ordinacijama, hotelima, obrazovnim institucijama, obdaništima, restoranima, kolektivnim smeštajima, kao i za potrebe domaćinstva. Svojim trenutnim delovanjem omogućava snažnu i sigurnu zaštitu u borbi protiv patogenih mikroorganizama već nakon 30 sekundi.

Produženim efektom delovanja pruža dugotrajnu antibakterijsku i antigljivičnu zaštitu, ne samo od postojećih već i od novonastalih mikroba.

Nano dezinfektant ekološki je proizvod zasnovan na potpuno prirodnim sastojcima i njihovim koncentracijama bezbednim po ljudsko zdravlje. U spreju se nanosi na čiste predmete ili radne površine i ostavi da deluje dva do tri minuta. U slučaju zaštite radnog prostora, sredstvo se ravnomerno rasprši u prostoriji i ostavi da deluje par minuta. Nakon nanošenja sredstvo brzo isparava i površinu ostavlja suvom.

U roku od samo 30 sekundi, Nano dezinfektant potpuno uništava svih osam referentnih bakterijskih sojeva i gljivica : Escherishiu coli, Ps. Aeruginosu, Staphylococcus aureus, Enterococ. hirae in house, Candidu albicans, Salmonelu enteritidis, Proteus mirabilis i B. Cereus.

Ovaj fantastični Nano dezinfektant možete poručiti OVDE po sniženoj ceni od samo 1.600 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

* Ispitivanje izvršilo: INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE SRBIJE „Dr Milan Jovanović Batut“, Beograd.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )