Foto: INSTAGRAM/TEODORADZEHVEROVIC/INSTAGRAM

Pjevačica Teodora Džehverović nedavno je kupila luksuznu nekretninu u elitnom beogradskom naselju, za koju je dobro "odriješila kesu".

Kako piše Alo, pjevačica je za svoj prvi stan iskeširala 250.000 evra.

– Riječ je o luksuznoj nekretnini koju je pazarila za 250.000 evra u elitnom beogradskom naselju. Stan ima oko 100 kvadrata, dvije spavaće sobe, dva kupatila i prostranu terasu. Posljednjih dana vrijedno radi na opremanju stana i jedva čeka da se njen dečko Nino vrati iz Brazila da zajedno uživaju – ispričao je izvor.

Teodora je novac dugo štedila, a tek nedavno je pronašla idealan stan za sebe.

– Otkako je počela da se bavi muzikom, Teodori je cilj bio da postane jedna od napopularnijih mladih pjevačica, ali i da zaradi dovoljno novca da kupi stan. Zbog toga je vrijedno radila na svojoj karijeri i ulagala dosta novca u pjesme i spotove jer je vjerovala da će joj se sve vratiti – kaže na početku razgovora izvor, i dodaje da je pjevačica namjeravala prošle godine da kupi stan, ali da joj je pandemija korona virusa poremetila planove.

– U posljednje dvije godine Džehva je postala najtraženija i najplaćenija mlada zvijezda domaće pop scene. U godini prije pandemije Teodora je mjesečno imala samo nekoliko slobodnih dana, a dio novca koji je zarađivala od nastupa ulagala je u nove pjesme i spotove, a dio je ostavljala sa strane. Kada je počela korona, kriza koja je pogodila estradnjake nije zaobišla ni Teodoru koja je, poput ostalih kolega, morala da troši novac iz šteka – kaže izvor pomenutog lista.

Situacija se tek nedavno stabilizovala kada je riječ o nastupima, a Teodora je nakon popuštanja mjera počela da radi punom parom, piše Blic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )