Foto: Printscreen

Manje od deset dana ostalo je do borilačkog spektakla u Banjoj Luci, koji će organizovati najbolja MMA organizacija u jugoistočnoj Evropi - Fight Nation Championship.

Pojedini borci su već stigli u Banju Luku, a jedan od njih je i Marko Bojković, 22-godišnji Srbijanac koji se smatra najvećom regionalnom MMA nadom.

 

U gradu na Vrbasu je danas na otvorenom bio postavljen ring u kojem je Bojković odradio trening za javnost, a u jednom trenutku mu se pridružio gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković. Na oduševljenje prisutnih su njih dvojica odradili i sparing, prilikom kojeg je Bojković dozvoljavao da ga Stanivuković udara u predjelu stomaka.

Stanivuković je u nekoliko navrata pokušao i da sruši Bojkovića na pod, ali na kraju je tamo završio on. Nakon sparinga su u ringu radili sklekove, a gradonačelnik je pokazao zavidnu fizički spremu.
Kako je to izgledalo možete pogledati u snimku priloženom unutar teksta.

Inače, FNC 18 događaj u Banjoj Luci zakazan je za 13. juli, predvodit će ga pomenuti Bojković, ali i bh. borci Tomislav Spahović i Ivan Sičaja.

Bojkovićev protivnik je sjajni Brazilac Arlen Benks Ribeiro, a to je okršaj koji regionalna MMA javnost već dugo iščekuje.

Spahovićev rival je Patryk Rogoz iz Poljske, dok protivnik Sičaje još uvijek nije zvanično potvrđen.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )