Foto: Nezavisne

Stanje putne mreže u Republici Srpskoj nije zadovoljavajuće, te da je potrebno intenzivirati aktivnosti na planu sanacije putne mreže i ubrzati dinamiku obnove putnih pravaca.

Ovo je zaključeno danas na sastanku ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljka Ćorića i vršioca dužnosti direktora preduzeća ''Putevi Republike Srpske'' Davora Kostreševića.

Ćorić i Kostrešević su razgovarali o aktuelnim poslovima u ovom preduzeću, realizaciji infrastrukturnih projekata, planu sanacije putnih pravaca u Republici Srpskoj, te mogućnostima daljeg investicionog ciklusa.

Kostrešević je istakao da su u planu višemilionski projekti obnove putne mreže, rehabilitacije i modernizacije magistralnih i regionalnih puteva.

Ćorić je iskazao punu podršku JP ''Putevi Republike Srpske'' na započetim i planiranim projektima poboljšanja putne infrastrukture, navodeći da će Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske intenzivno raditi na unapređenju i sanaciji putne mreže, te da će pronaći mehanizme za veće investicije i poboljšanje rada ovog preduzeća.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )