Foto: srpska info/ FK PARTIZAN

Fudbaleri Partizana danas putuju na Kipar, gde će sutra (16. septembar) na stadionu GSP u Nikoziji odigrati prvi meč grupne faze Lige konferencija protiv Anortozisa (21 sat).

Trener Aleksandar Stanojević odlučio je na put povede 23 fudbalera, ali neće moći da računa na tri važna igrača.
 
Naime, kao što je poznato, Stanojević od ranije ne može da računa na Sejdubu Sumu, koji se povredio na meču sa Santa Klarom, a zatim pogoršao povredu zadnje lože igrajući neplanirano meč za reprezentaciju Gvineje, kao ni na Danila Pantića, koji takođe kuburi sa povredom primicača i nije bio u sastavu ni minulog vikenda u prvenstvenom duelu sa Radničkim u Kragujevcu.
 
U Beogradu će ostati i defanzivac Nemanja Miletić, koji se polako vraća u ritam poslije tri i po mjeseca bez utakmica, kao i mlađi igrači Samed Baždar, Marko Milovanović, Mateja Đorđević i Nikola Štulić.
 
Spisak fudbalera Partizana za meč sa Anortozisom:Golmani: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač;
 
Odbrana: Marko Živković, Aleksandar Miljković, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Ivan Obradović, Slobodan Urošević;
 
Vezni red: Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Nikola Terzić, Aleksandar Lutovac, Lazar Marković, Nemanja Jović, Kvinsi Menig, Bibras Natho;
 
Napad: Rikardo Gomeš, Filip Holender.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )