Foto: cafe.ba

Ujedinjena Srpska već je imala neugodna iskustva sa gospodinom Arnautovićem, a ne postoji ni jedan zakon koji dozvoljava da se visoki predstavnik mješta u rad Centralne Izborne komisije, ni u izborni proces, izjavio je ovo Nenad Stevandić nakon sastanka vladajuće koalicije.

„Arnautović je protiv mene lično 2018. godine podnio apelaciju koja je pala, a 2020 je pokušao da ukine Ujedinjenu Srpsku, odluku koja je takođe na sudu pala. Takav čovjek ne bi trebao da bude na čelu CIK-a, jer vjerovatno radi po nečijem nalogu. A taj neko bi morao znati da se izbori neće održati ukoliko nastavi da pokušava nametati svoju samovolju“ dodaje Stevandić.

U Republici Srpskoj, organi Republike Srpske sprovode izbore a to ne radi ni visoki predstavnik ni gospodin Arnautović, zaključuje Stevandić.
 
Stevandić je rekao da u koaliciji ne vlada jednoumlje, te da on podržava odluku o povećanju plata, ali ne i model po kojem se on izvršava, jer nije pravičan, te da ga je ličmo sramota da on po odluci Vlade ima veće povećanje od medicinskih sestara, i dodaje da su svi trebali imati identična povećanja primanja u vidu neoporezivog toplog obroka.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )