Foto: srpskainfo.com

Osvajači najsjajnijih odličja za srpski olimpijski tim, vaterpolo reprezentacija i karatiskinja Jovana Preković, doputovali su jutros u Beograd.

Veliki broj navijača, rodbine, prijatelja i predstavnika saveza okupio se na beogradskom aerodromu, kako bi pozdravili osvjače medalja, a veliki doček biće organizovan večeras od 21 čas ispred Skupštine.

Riječima “Hvala Srbijo” Jovana Preković počela je svoje obraćanje medijima.

– Prije nego što sam krenula u Japan, rekla sam da sam otišla samo na takmičenje. Međutim, kada sam stigla u Japan i videla organizaciju promijenili su mi se utisci – rekla je olimpijska šampionka.

Filip Filipović, kao i svi ostali Vaterpolisti izazvali su velike ovacije na Aerodromu.

– Ja sam samo jedan od ovih momaka. Velika mi je privilegija biti deo ekipe i kaptien na kraju ovog, za nas, posljednjeg plesa.

Hvala Dejanu Saviću, velikom čovjeku, što je sve ovo trpio i potajno plakao kako bi sve ovo bilo moguće. Mnogo žrtve stoji iza ovoga, mnogo odricanja. Ali kada se ovako završi, sve ima smisla. Hvala Srbijo, ovo je za vas, rekao je kapiten vaterpolo reprezentacije – Filip Filipović.

Jutros je u Beograd dopitovala i ženska košarkaška reprezentacija Srbije koju je na Aerodromu dočekao predsjednik KSS Predrag Danilović.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )