Foto: pixabay.com

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje hladno i suvo vrijeme uz razvedravanje.

 
SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje hladno i suvo vrijeme uz razvedravanje.
 
Noćas i ujutru biće oblačno uz snijeg i manji porast snježnog pokrivača, dok će na jugu biti kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
 
Padavine će ujutro brzo i prestati, a od sredine dana preovladavaće hladnije i suvo uz razvedravanje i sve više sunčanih perioda po podne. Uveče na jugu novo naoblačenje uz slabu kišu.
 
Duvaće slab do umjeren sjeverni vjetar, zatim promjenljiv, a uveče u skretanju na južni.
 
Jutarnja temperatura vazduha od minus tri do jedan, na jugu do šest, u višim predjelima od minus pet,a najviša dnevna od jedan do pet, na jugu do 10, u višim predjelima od minus dva stepena Celzijusova. Uveče će biti sve hladnije.
 
Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava oblačno vrijeme, a u većini krajeva registrovana je kiša.
 
Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus tri, Višegrad i Sokolac nula, Rudo, Han Pijesak i Čemerno jedan, Gacko, Prijedor, Srebrenica i Foča dva, Bijeljina i Srbac tri, Banjaluka, Doboj, Zvornik, Kalinovik, Kneževo i Novi Grad četiri, Mrakovica i Mostar pet, Bileća, Drinić i Trebinje šest, Sarajevo sedam, Mrkonjić Grad osam, Ribnik devet i Neum 12 Celzijusovih stepeni. 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )