Foto: cafe.ba

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje oblačno, hladno i uglavnom suvo vrijeme, lokalno može padati slab snijeg.

Vrlo slab snijeg će provejavati samo ponegdje na istoku i u višim predjelima na zapadu. Na jugu pretežno sunčano i toplije ali i vjetrovito. Uveče postepeno razvedravanje od zapada, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
 
Vjetar većinom slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu umjereno jaka bura.
 
Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između minus osam i minus tri, na jugu do četiri stepena Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između minus četiri i nula, na jugu od pet do devet stepeni Celzijusovih.
 
Danas je pretežno sunčano bilo na području Hercegovine i na jugozapadu, dok je u većem dijelu zemlje bilo dosta niske oblačnosti koja se lokalno smanjila.
 
Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Sokolac i Ivan sedlo minus šest, Kalinovik, Mrakovica, Srebrenica i Čemerno minus pet, Bijeljina, Drinić, Kneževo i Tuzla minus četiri, Banjaluka, Zvornik, Mrkonjić Grad i Bihać minus tri, Višegrad, Doboj, Srbac, Šipovo, Bugojno, Drvar, Sanski Most i Sarajevo minus dva, Novi Grad, Prijedor, Ribnik, Rudo i Gradačac minust jedan, Foča i Zenica nula, Han Pijesak i Livno dva, Gacko četiri, Bileća i Mostar šest, Široki Brijeg sedam, Trebinje i Stolac osam i Neum devet stepeni Celzijusovih.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )