Foto: glassrpske

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, uz dnevnu temperaturu vazduha do osam stepeni Celzijusovih.

Tokom dana očekuje se postepeno razvedravanje, pa će poslije podne biti i sunčanih intervala, ali veoma hladno, a na jugu pretežno sunčano, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
 
Jutarnja temperatura vazduha biće od minus 10 do minus šest, na jugu do jedan, u višim pređelima od minus 15, a dnevna od minus šet do jedan, na jugu do osam, u višim krajevima od minus sedam stepeni Celzijusovih.
 
Duvaće slab vjetar, pretežno jeverni i sjeveroistočni, saopšteno je iz federalnog hidrometeorološkog zavoda.
 
Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus 10, Kneževo i Han Pijesk minus pet, Sokolac, Čemerno i Bihać minus četiri, Kalinovik, Mrkonjić Grad, Bugojno, Gradačac i Sanski Most minus tri, Bijeljina, Srebrenica, Drvar, Sarajevo, Tuzla i Zenica minus dva, Ribnik, Srbac, Banjaluka, Šipovo, Doboj, Novi Grad i Prijedor minus jedan, Gacko i Livno jedan, Rudo dva, Višegrad i Foča tri, Mostar šest, Bileća sedam, Široki Brijeg osam, Trebinje i Stolac devet stepeni Celzijusovih.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )