Foto: srpskainfo.com

Luna Đogani i Marko Miljković ne prestaju da se svađaju zbog toga što Đoganijeva često pominje bivše momke, Slobu Radanovića i Nenada Marinkovića Gastoza.

– Ne interesuju me njene bivše veze, ni momci. Gastoz, Sloba, Pera, Mika, Laza… Nema potrebe, ne interesuje me, ja njoj ne pričam, ni ona meni ne mora – rekao je sinoć Marko u emisiji “Pretres nedjelje sa Milanom Miloševićem”.

– Ja ne volim ultimatume i uslove, to me čini još gorom. Ne treba, ako mu smeta, da pričam o bivšim vezama. Mi smo se mnogo puta svađali oko toga. Ja nisam htjela da pričam o svojoj vezi, nego toj situaciji – rekla je Luna.

– Kada si u vezi, nema potrebe da pričaš šta si radila sa bivšim momkom. Aludiram na sve bivše momke… Ona pomene, pa se nedjeljama priča o tome. Da je veza bila dobra, ne bi propala. Nema potrebe da se priča o tome. Svako može da misli da sam ljubomoran. Da je ultimatum, sada bismo raskinuli. Treba da se usresredi na mene, prošlost me ne zanima. Ona ima želju da pričam o svojim prošlim vezama, klještima izvuče to iz mene – odbrusio je Miljković.

– Generalno, ne volim te ultimatume. Razgovor uvijek, ali da mi daje uslove, odmah se osjećam kao neki rob – priznala je Đoganijeva, prenosi Blic.

– Ja sam joj na klupici rekao da ću joj dati još jednu šansu. Koliko sam joj šansi dao od toga? Nije to ultimatum, nego gruba neka riječ. Rekao sam da ne treba da pominje ime bilo kog bivšeg, ona je pomenula. Nisam raskinuo, nije ultimatum, nego malo grublja riječ, da shvati ona, da shvatim ja greške – pravdao se Miljković.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )