Foto: Srpskainfo/ANDREJ ČUKIĆ/EPA

Legendarni srpski fudbaler Stanislav Karasi bio je iznerviran, bijesan i neraspoložen poslije poraza "orlova" od Škotske u Beogradu sa 6:5 nakon penala.

Proćiće najmanje 24 godine između prethodnog i potencijalnog budućeg učešća na Evropskom prvenstvu, a to nikako ne prija velikanu srpskog fudbala.

Ne da nije štedio igrače nakon poraza, nego je imao i posebno uvrijedljivo određenje za Dušana Tadića, kapitena srpske selekcije.

– Oni su pokazali da nije dobro napravljena reprezentacija, Gudelj je igrao lijevog beka, nezamislivo, jedan igrač koji izgara na sredini terena, koji može da odgovori borbi sa Škotima, stoji sa strane. Drugo, dva igrača koja su u špicu naprijed, pogotovo kapiten, ja sam rekao sinoć u mom društvu sa kojim sam gledao utakmicu, kao baletan. Tako možeš nonšalantno da igraš u Ajaksu, ne u reprezentaciji. On određuje sve, a ništa ne radi. Mnoge stvari nisu funkcionisale – istakao je Karasi, prenosi Blicsport.

Na ovome se nije zaustavio, što samo govori da se i sam osjeća kao i čitava država – baš, baš razočarano, a nije štedio ni selektora Ljubišu Tubakovića.

– U pravu je Tumbaković što kaže da je ljut na igrače, ali on je postavio te igrače. Mi smo imali neke živosti tek u nekom momentu kada je počeo da mijenja, kada je ubacio Mladenovića, a Gudelj igrao u sredini. To je trebalo od početka da se igra. Očigledno da ovi fudbaleri koji igraju u reprezentaciji ne mogu da igraju sa ovim našima. Jer to su lažne vedete. Oni igraju u svojim klubovima sa boljim igračima, zato igraju dobro. Imaju i svoje novinare koji pišu i izmišljaju, to je jedna mašinerija – bijesan je Karasi.


 


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )