Foto: Printscreen

“Evo konačno poslije deset godina proradila je automatska mašina za automatsko sastavljanje bazena, za kupljenje trave”. Ovom rečenicom jedan tata iz semberskog sela Dvorovi nasmijao je roditelje širom regiona.

Naime, Dragan Stanišić iz Dvorova, na svom Instagram profilu tata_dragan često objavljuje fotografije i dogodovštine iz realnog života višečlane porodice.

Prije nekoliko dana je podijelio snimak svoje četvoro mališana tokom postavljanja bazena u dvorištu uz ovaj duhoviti komentar.

“Proradila je automatska mašina za automatsko sastavljanje bazena, za kupljenje trave. Isplatilo se, prije deset i prije osam godina dva prototipa, evo ih rade i oni. Konačno su se sve kockice složile. Vjerujte mi isplati se svaki trud na kraju. Hvala”, našalio se ponosni tata duplih blizanaca dok su iza njega mališani pokušavali da sastave bazen.

Njegov video izazvao je ogroman broj reakcija, ali i pozitivnih komentara roditelja, a tata Dragan je u komentarima otkrio i da je “pogonsko gorivo” za automatsku mašinu sladoled ili, za starije “prototipe” patike ili telefon.

“Kod mene se ta mašina već pokvarila, četrnaesta joj godina”, napisala je jedna mama u komentarima. “Ja imam unuka, daljinski za kapiju, ali skupo”, podijelio je jedan djed.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )