Foto: Mondo

Jedan od najpopularnijih pjevača sa naših prostora Zdravko Čolić objavio je pjesmu "Biraj ti", čiji je autor Dino Merlin.


Spot za ovu numeru nedavno je snimio u sarajevskom hotelu "Europa".
 
"'Jelo, noćas će k’o nekad moje tijelo da zadrhti, od života ili od smrti, biraj ti…' Nakon pune dvije godine poklanjam vam pjesmu 'Biraj ti'. To je samo jedna u nizu premijera koje će biti uvertira u 16. studijski album", zapisao je na svom zvaničnom Facebook profilu Zdravko Čolić.
 
Čola je naveo da je pjesma "Biraj ti" nostalgična priča o uspomenama i sjećanjima na staru ljubav koja se vraća, a o čijoj sudbini odlučuje ona - Jelena.
 
"Pjesma je to uz koju će se moći i plakati, i veseliti, ali i lomiti čaše - kako od sreće, tako i od tuge. Tekst i muziku pjesme potpisuje moj prijatelj Sarajlija, glazbeni čarobnjak Dino Merlin. Iza glazbenog aranžmana stoji Marko Stojanović Louis, a spot za pjesmu sniman je pod palicom redatelja Arneja Misirlića. Hvala svim saradnicima i prijateljima koji su učestvovali u stvaranju ovog glazbenog projekta. Pjesma je dostupna na svim streaming platformama te na službenom YouTube profilu. Voli vas vaš Zdravko Čolić", objavio je Čolić.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )