Foto: Twitter

Glumac Tom Kruz poznat je po tome što mu je privatan život bio i te kako uzbudljiv. On iza sebe ima čak tri braka, a poslednji, sa koleginicom Kejti Holms, izazvao je velike kontroverze.

Naime, par se rastao 2012. godine, kada je njihova ćerka Suri imala šest godina. Od tada je Tom prekinuo svaki kontak sa naslednicom. Razlog zašto su se Kejti i Tom rastali leži u tome što je on preterano uključen u Sajentologiju, a ona tome nije mogla da se prilagodi. Iz sličnih razloga se završio i njegov brak sa Nikol Kidman.

Nakon što su se zvanično rastali, Tom više nikad nije viđen u javnosti sa ćerkom Suri. Poznato je da on nije dobio starateljstvo, te da je brakorazvodna parnica završena za 11 dana, što je bilo prilično neobično.

Iako je prema sudskoj odluci imao mogućnost da ćerku viđa 10 dana mjesečno, on je to odbio. Razlog je isto Sajentologija, njegova ćerka nije u tome, pa zbog toga ne smije da održava kontakt sa njom. Jedino čega se, navodno, pridržava je alimentacija – 33 hiljada dolara mjesečno.
 
Suri živi sa majkom u Njujorku i trudi se da vodi život kao i svi njeni vršnjaci, ali tu i tamo često bude meta paparaca.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )