Foto: Instagram

Helena Topalović, kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka, otputovala je na medeni mesec sa mužem, nakon što se u krugu porodice i prijatelja udala 16. septembra.

Oni se baškare na Sejšelima, u jednom od najskupljih hotela, gdje je noćenje sa doručkom u apartmanu za dvije osobe oko 500 evra.
 
Prema podacima na zvaničnom sajtu hotela, Helena i njen muž će za 10 dana, koliko najverovatnije ostaju, samo za noćenje i doručak, bez dodatnih usluga, iskeširati više od 5.000 evra, prenosi Telegraf.rs.
 
Topalkovu nasljednicu i njenog supruga u hotelu je sačekao romantičan prizor, latice crvenih ruža na krevetu i od peškira figura dva labuda koji se "ljube", a kao znak dobrodošlice dobili su i flašu šampanjca.
 
Podsjetimo, na odmoru u Španiji, Elenu je sada već muž zaprosio u hotelskoj sobi 7. septembra, a apartman je za tu priliku bio ukrašen laticama ruža i crvenim balonima.
 
Helena i njen partner prošle godine uslikani su na aerodromu kada su nakon dvonedjeljnog odmora u Egiptu čekali let za Beograd, a do tada, kao i sada, Topalkova nasljednica svog izabranika krije kao zmija noge.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )