Foto: youtube

Jedna ste od praktičih domaćica koje ne gube vrijeme na pečenje kora i dvočasovno spremanje kolača? Da? Onda je ono pravi recept za vas.

Sastojci:

1100 g krem šlaga

700 ml kisele vode

300 g mljevene Plazme ili nekog drugog keksa

200 g euro krema

500 g jagoda (malina)

Priprema: 

Umutiti 300 g krem šlaga sa 200 ml kisele vode, te u toto dodati plazmu. Napraviti koru.

Zatim umutiti 300 g šlaga sa 200 ml kisele vode. Staviti preko kore.

Preko njega stavite jagode(maline).

Umutiti 300 g šlaga sa 200 ml kisele vode i dodati krem. Staviti preko voća.

Umutiti 200 g šlaga sa 100 ml kisele vode i premazati tortu.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )