Foto: Screenshot

Fudbaleri Radomlja savladali su u subotu u okviru 36. kola Telemach Prve lige Slovenije ekipu Domžala minimalnim rezultatom.

Ipak, meč je ostao u sjeni skandala kada je trener Radomlja ošamario nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine, a danas sportskog direktora Domžala Senijada Ibričića.
 
“Kajem se zbog tog čina. Senijad Ibričić i ja smo nakon meča zažalili zbog toga. Mladi nogometni navijači gledaju ove stvari i to nije primjereno. Ali drago mi je da je integritet natjecanja ostao čist. Na kraju je pobijedio nogomet, četvrto mjesto je odlučeno na terenu“, rekao je trener Radomlja za Sportklub i dodao:
 
“Iako važim za miroljubivu osobu, ne smijem dopustiti da me netko vrijeđa. I ako sam sada ja problem, jer želim osigurati integritet natjecanja i jer sam postavio granicu kada netko dolazi prema našoj klupi i vrijeđa nas, i to je u redu. Prihvatit ću svoju kaznu. Ali mislim da nešto nije u redu s našim društvom ako kažnjava onoga tko postavlja granicu, a ne onoga tko je agresivan i provokativan u svojim postupcima” izjavio je Slovenac.
 
Gol odluke postigao je mladi reprezentativac BiH Filip Čuić u 88. minuti, ali je nakon toga u sudijskoj nadoknadi došlo do sukoba članova timova. Tada je trener Radomlja Oliver Bogatinov izgubio živce i nasrnuo na nekadašnjeg bh. fudbalera.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )