Foto: unsplash.com

Na samom početku smo poslednjeg mjeseca 2023. godine. Došao je trenutak da saznamo ko će od nas imati sreće prije dolaska nove godine.

Treba napomenuti da će 4. decembra Venera ući u nepovoljni znak Škorpije. Merkur će krenuti retrogradno 13. i samo će Mars biti jak sve ovo vrijeme.
 
To znači da najveća sreća čeka one kojima je crvena planeta glavni pokrovitelj, prenosi Atma.

Ovan

Ovan će imati jako dobar kraj godine. Biće teško donositi važne odluke zbog slabog Merkura, ali moćni Mars u Strelcu to će više nego kompenzovati. NJegova sposobnost uticaja na druge ljude višestruko će se povećati.
 
Morate da pokažete svoje liderske kvalitete i ne budete obeshrabreni s razlogom ili bez njega.
 
Škorpija

Škorpije jako vole jaki Mars, ali Merkur i Venera u slabom položaju ne utiču toliko na njih. Ovo će biti vrlo važno vrijeme za predstavnike ovog znaka, jer će moći da shvate svoje greške iz prošlosti i sagledate ih s filozofskog stajališta.
 
Decembar će za Škorpije biti vrijeme da steknu uvid i pronađu sreću i unutrašnji sklad.
 
Jarac

Uticaj Marsa na ove ljude biće približno isti i vrlo pozitivan. U decembru će predstavnici ovih znakova doživjeti snažan talas fizičke energije.
 
To znači da će biti uspješni u poslu vezanom uz fizičku aktivnost, kao i u sportu. Takođe u decembru Jarčevi moći će da prevladaju svoje boljke. Najvažniji savjet astrologa za sve znakove Zodijaka za decembar je da nauče da drže svoje planove u tajnosti.
 
Budite oprezni, jer otkrivanje vaših planova može vam donijeti probleme zbog pojačane aktivnosti neprijatelja i nedobronamjernih osoba.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )