Foto: Unsplash / Ilustrativna fotografija

Kraj 2022. godine se bliži, a ova tri znaka očekuje turbulentan period. Stvari će doći na svoje mjesto samo treba da budete strpljivi i sačekate promjene koje će pozitivno uticati na vaš život.

Jarac
Jarčevi mogu da očekuju izlazak iz sijenke. Postaće vidljivi na svim poljima. I karijera i ljubav kreću uzlaznom putanjom.
 
Jedino će im ljubavna prošlost zadavati brige ali će oni to riješiti na hladan i racionalan način. Poslije toga kreće životni spektakl!
 
Škorpija
Škorpijama je bila jako turbulentna ova 2022 godina. Od decembra njima stvari dolaze na svoje mjesto. Ljubav hvata svoj zalet i sve što ne valja samo otpada i otvaraju se potpuno nova vrata. U poslovnom smislu stvari dolaze na svoje. Od avgusta poslovni život polako postaje siguran i sada do kraja godine daje svoj pečat sigurnosti.
 
Bik
Bikovi će imati težak završetak godine. U principu cijela godina im je bila naporna i stresna. Promjene na poslu će trajati do kraja godine. Ljubavni život je na ispitu, takođe do kraja godine. Pomračenje je jako uticalo na njih. Savjet je da izdrže samo još malo i zaista početak godine kao i cijela 2023 će biti mnogo lagodnija za vas. Biće još nekih trzavica ali ne jakih i teških. Zagrlite promjene i pokušajte da ih ispratite.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )