Foto: Screenshot

Rijanin trudnički stil svakodnevno izaziva burne reakcije i puno polemika, a čini se da ljepoticu sa Barbadosa to nimalo ne tangira. Upravo suprotno, inspiriše je da bude još smjelija i provokativnija, a na Nedjelji mode u Parizu pokazala da je zaista skandal majstor.

Riri je na Dior reviju stigla u gala stilu, a sasvim sigurno je iznenadila čak i najekstremnije zaljubljenike u modu. Pjevačica se pojavili u potpuno providnoj haljini koja je otkrila baš sve.
 
Slavna pevačica podigla je prašinu u haljini od prozirnog, crnog tila sa tufnicima sa čipkom u predjelu grudi, ispod koje se jasno vidio njen donji veš – crni brushalter i tanga gaćice.
 
Ona je uz ovu intrigantnu kreaciju ponijela i kabasti, crni, kožni kaput, a izdanje je zaokružila gomilom svetlucavog, srebrnog nakita i dijamantskim minđušama, kao i gomilom prstenja i narukvicama.


Rijana je svoju dugu, bujnu kostu pustila, pokupivši samo gornji dio kose u rep, a za vamp efekat pobrinuo se ruž u bordo boji, kao i lakovane crne čizme do kolena, prenosi Blic.
 
Ovo izdanje zaista je izazvalo buru komentara na društvenim mrežama, a šta god mislili o trudničkom stilu ove 34-godišnjakinje jedno je sigurno – samopouzdanja joj ne fali!
 
„Ne samo da je sigurno hladno u ovome, već izgleda apsolutno odvratno. Presmiješna je”, “Orišla je predaleko, ovo nije prikladno za jednu trudnicu”, “Oduvijek je izgledala jeftino, ali sad je nadmašila samu sebe”, “Nosi veš koji bi trebalo samo njen partner da vidi”, “Izgleda grozno”, “To dijete koje nosi stideće se svoje majke zbog ovog izdanja”, “Najgore je što vjeruje da je kul” , samo su neki od komentara.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )