Foto: blic.rs

Turska je duže vrijeme prva asocijacija na plastične i rekonstruktivne operacije, kao i estetske zahvate za podmlađivanje, ali i transplantaciju kose. Poznata klinici u Istanbulu, koja se bavi plastičnom facijalnom i oralnom hirurgijom, ali i proizvodnjom kozmetičkih preparata, na svom Instagram profilu konstantno objavljuje fotografije pacijenata prije i posle zahvata, a zbog neverovatne transformacije sada je u prvi plan je izbio muškarac po imenu Naser.

Stariji čovjek, na čijem licu su godine ostavile vrlo vidljiv trag - duboke bore, opuštena koža, nesrazmjerno veća donja trećina lica, veliki, 'baburasti' nos i opala kosa na tjemenu činili su ga vrlo neprivlačnim, a onda su turski hirurzi iskoristili pun potencijal njihove osnovne facijalne konstitucije i plastičnim operacijama su od, kako su pisali u komentarima mnogi, "najružnijeg čoveka stvorili Džorža Klunija".

U opisu njegovih fotografija anfasa i oba profila pre i posle operacija detaljno su objasnili koje tehnike i zahvate su upotrebili da bi postigli ovaj zadivljujući krajnji rezultat.



"Naserov novi izgled proizvod je kombinovane hirurgije lica sa poboljšanim tehnikama u cilju postizanja parametara zlatnog preseka! Procedure su uključivale zatezanje kože lica, vrata, obraza, kao i rinoplastiku, kako se stručno naziva plastična operacija nosa, i operaciju kapaka za podmlađivanje predjela ispod oka", piše, između ostalog, u objašnjenju.

Njegov novi izgled naišao je na potpuno oduševljenje javnosti koja na mrežama prati stranicu klinke, a zbog svih pomenutih plastičnih operacija uz presađenu kosu mnogi smatraju da se "toliko podmladio da Naser prije estetskih intervencija izgleda kao otac Naseru nakon operacija", a nemali je broj onih koje neodoljivo podsjeća na slavnog i ženama zauvek omiljenog Džordža Klunija.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )