Foto: srpskainfo.com

Emisije "Zvezde Granda" nisu se snimale proteklih nedjelja, zbog smrtnog slučaja u porodici Ane Bekute. Milutin Mrkonjić preminuo je prije nešto više od mjesec dana , a pjevačica se i dalje nije oporavila od ovog gubitka.

Međutim, Ana je morala da počne da radi i snima, pa se tako danas pojavila u studiju na Košutnjaku i svim prisutnim medijima rekla:

– Tužna sam, biće prilike za priču.

Bekutin izraz lica govorio je više od svake riječi. Kulturno se nasmijala prisutnim fotoreporterima, ali vidjelo se da joj je teško pri pomenu Milutinovog imena.

Inače, Ana je sa unukom Sonjom prethodnih dana bila na odmoru i božićne praznike provela u jednom manastiru u Bosni i Hercegovini.

– Mir Božiji, Hristos se rodi. Mili moji, neka Hristovo rođenje donese ljubav, mir i radost u sve vaše domove i da svaku nesreću i tugu ostavi daleko iza vas. Nadam se da današnji dan provodite srećni i zdravi sa svojim porodicama i onima koje volite. Ako poznajete nekog ko je usamljen danas, pozovite ga. Volim vas i grlim – napisala je Ana na društvenim mrežama, prenosi Blic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )