Foto: Arhiva

Nakon turbulentnog vikenda u Srbiji i objavljivanja tzv. Njemačko-francuskog plana za Kosovo primjetna je tišina u redovima vlasti i opozicije u Republici Srpskoj


Prvi za sada jedini koji su se oglasili su regionalna stranka Pokret za Bijeljinu,članica vladajuće koalicije u gradskoj skupštini Bijeljine!

-Kao predsjednik Pokreta za Bijeljinu u svoje ime, u ime naših članova i građana Semberije okupljenih oko ideje Pokreta, dajem punu podršku predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću u naporima da odbrani i sačuva Kosovo i Metohiju, Srbiju i nacionalne interese, kaže Milenko Mitrović predsjednik Pokreta za Bijeljinu.



Mitrović kaže da vjeruje da mudra politika koju je do sada vodio Aleksandar Vučić može dati odgovor i na sadašnje izazove koje kreiraju drugi, podmećući nam još jedan „prelomni trenutak“, koji može odrediti naše dalje kretanje kao naroda.

-Aleksandar Vučić je svoj patriotizam i odanost narodnim interesima na najbolji način pokazao i u Semberiji i Republici Srpskoj, obezbjeđujući ulaganja Republike Srbije u škole, vrtiće, bolnice, puteve, kulturne institucije, na čemu mu je zahvalan narod sa ove strane Drine, tvrdi Mitrović.
 
-On je uvijek bio uz nas, zato smo mi sada uz njega. Bićemo i u narednom vremenu, jer imamo puno povjerenje u politiku koju vodi, zaključio je predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )