Foto: Srpskainfo

Obdukcija tijela nastradalog M.L. (58) iz Aleksandrovca, koji je preminuo u betonskoj cisterni fabrike "Vino Župa" trebalo bi da rasvijetli okolnosti koje su dovele do njegovog stradanja i povređivanja njegovog kolege Ivana Đokića (38), koji je i dalje na liječenju u Opštoj bolnici Kruševac.

Interesantno je da je Luković imao manju fobiju od potpuno zatvorenog prostora, što takođe ide u prilog nekoj pretpostavci da je na dnu ogromnog suda za čuvanje vina završio spletom nesrećnih okolnosti – navodi izvor.

Slijed dođaja biće poznatiji nakon obdukcije, budući da će se analizirati eventualni toksični uticaj, što može biti velika koncentracija ugljen-dioksida sa dna betonskog suda, kao i stepen fizičkih povreda. Postoji pretpostavka da je Luković krenuo po ključ betonske cisterne, koji je pao na dno, pa da je tako tamo završio, a da je za njim poslije nekog vremena krenuo i Đokić.
 
Sa povrijeđenim radnikom tužilac iz Brusa, koji vode istragu, još nije obavio detaljan razgovor, kako bi se rekonstruisala tragedija.
 
Telo Lukovića nađeno je na dnu betonskog suda za skladištenje vina, zapremine od oko 50.000 litara, a nedaleko od nesrećnog čovjeka, nađen je i njegov povrijeđeni kolega Đokić.
 
Kobnog jutra, dva radnika, obavljali su rutinski posao, čišćenje cisterne.
 
hronika aleksandrovacmilen lukovićradniktragedijavino župa
Možete da nas pratite i na Facebook stranici:
 
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )