Foto: Buka

To dakle i zvanično nismo uradili nas dvojica, za šta je imao indicije predsjednik Dodik, rekao je Trifunović.

MUP Republike Srpske identifikovao je osobu koja je pričinila štetu na vozilima novinara u Banjoj Luci.
 
Kako navode iz MUP-a RS, Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, identifikovali su i lišili slobode osobu S.B. iz Banje Luke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo "Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari".
 
Novinar Aleksandar Trifunović, čije je vozilo bilo oštećeno, napisao je na Fecabooku da je zvanično potvrđeno da novinari nisu sami sebi oštetili vozila.
 
- To dakle i zvanično nismo uradili nas dvojica, za šta je imao indicije predsjednik Dodik, već lice pod inicijalima S.B. po sopstvenom priznanju. Hvala MUP RS na profesionalizmu i brzom djelovanju - napisao je Trifunović.

- Nad licem S.B. izvršena je kriminalistička obrada, zbog postojanja osnova sumnje da je navedeno krivično djelo izvršilo dana 08.03.2023. godine, na način da je u Banjaluci na parking prostoru u ulici Rajka Bosnića, upotrebom oštrog predmeta načinilo oštećenja na teretnom vozilu marke „Renault“ i putničkom vozilu marke „Toyota“, vlasništvo pravnog lica iz Banjaluke, putničkom vozilu marke „Range rover“ vlasništvo lica A.T. i putničkom vozilu marke „VW“ vlasništvo lica N.M. iz Banja Luke - stoji u saopćenju policije.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )