Foto: srpskainfo.com

Policija je kod Zvornika u rekordnom vremenu uhapsila dvojicu lopova koji su nakon krađe sitne stoke na porodičnom imanju pokušali pobjeći, pa skrivili i saobraćajnu nesreću.

Policijskoj stanici Zvornik juče oko 14.45 časova prijavljeno je da su u mjestu Gornji Grbavci kod Zvornika dvojica lopova ukrala sitnu stoku, te da su pokušali pobjeći automobilom “golf 2”.

– Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Zvornik, koji su izlaskom na mjesto zatekli osumnjičene, koji su u namjeri da se udalje izazvali saobraćajnu nezgodu u kojoj je nastupila materijalna šteta – saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenih slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Krađa“.

Policijska uprava Zvornik zahvalila se građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i poziva ih da nastave sa pružanjem ovakvih informacija, kako bi zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )