Foto: društvene mreže

Ujak nestale djevojčice Danke Ilić (2), Stefan Dragomirović, bio je u policiji gde je dao izjavu o svemu što zna u vezi nestanka svoje sestričine.


Dragomirović je u policiji odgovarao na pitanja koja se odnose na slučaj nestale devojčice, a tim povodom će danas i narednih dana biti ispitani svi članovi porodice, kako otac tako i majka Danke Ilić.
 
Ujak nestale Danke se u policiji zadržao oko dva sata.
 
"Sad sam bio u policiji. Nemojte molim vas deca mi žive tu i uplašeni su. Rekao sam u policiji kratko šta sam imao", rekao je ujak Danke Ilić ekskluzivno za Republiku, prenosi Informer.
 
Ujak Danke Ilić došao je danas oko 11 sati u policijsku stanicu u Boru gdje je dao izjavu povodom nestanka sestričine Danke Ilić (2).
 
Porodica je u policiji na razgovoru na koje oni odlaze u svojstvu građana.
 
"U ovakvim situacijama je sasvim opravdano da roditelji, članovi porodice, prijatelji i druga lica sa kojima su bliski i koji su imali informacije o životnim okolnostima, budu u više navrata u policiji, jer mogu dati korisne informacije u cilju utvrđivanja motiva i razjašnjenja svi drugih okolnosti događaja", objašnjava izvor.
 
Podsjetimo, mala Danka nestala je u utorak oko 13.45, a nakon toga po prvi put u Srbiji pokrenut je sistem "Pronađi me", srpska verzija Amber alerta.
 
Potraga za djevojčicom traje punih sedam dana, policija je angažovala sve raspoložive kapacitete i sa istragom se neće stati dok se ne otkrije puna istina o ovom slučaju.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )