Foto: Twitter

Na društvenim mrežama širi se snimak sa ratišta, na kojem ukrajinski vojnik imitira čuveni potez Kristijana Ronalda.

Ukrajinski vojnici već gotovo godinu i po dana vode rat na istoku svoje zemlje, a u veoma teškim trenucima koji su ih zadesili imaju vremena i za opuštenije ponašanje. Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Ukrajinci haubicom francuske proizvodnje gađaju položaje ruskih tenkova, a sve to prate pokretima Kristijana Ronalda.
 
Čuveni skok uz okret, popularni "SIUUUU", izveo je i jedan ukrajinski vojnik u trenucima kada je oružje kojim rukovodi započelo paljbu ka položajima ruske vojske. Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsjećamo, nemiri na relaciji Ukrajine i Rusije počeli su još davne 2014. godine, ali je sukob eskalirao kada je predsjednik Rusije Vladimir Putin priznao samoproglašene teritorije Donjeck i Lugansk. Rusija je ubrzo poslala svoju vojsku na te teritorije, a ubrzo je i pokrenula ofanzivu na ostatak Ukrajine kako bi "denacifikovala" tu zemlju.
 
Invazija koja se dogodila krajem februara 2022. godine uzima se za početak rata koji već gotovo godinu i po dana nesmanjenim intenzitetom traje na istoku Ukrajine. Kraj rata ili barem smirivanje situacije na teritorijama koje su većinski naseljene ruskim stanovništvom, ali već godinama pripadaju Ukrajini, trenutno se ni ne naslućuje.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )