Foto: srpskainfo.com

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, povodom svoje krsne slave Đurđevdana, uručio je slavski ručak svima koji su smješteni u karantine u trebinjskom Studentskom centru, gdje su osobe kod kojih je potvrđen virus korona iz istočne Hercegovine, kao i u Đačkom domu gdje su osobe koje su izolaciji.

Gradonačelnik Ćurić je posjetio i izolaciono odjeljenje trebinjske bolnice i uručio slavski ručak za oboljele, ali i medicinske radnike i zaposlene na ovom odjeljenju i u trebinjskim karantinima.

– Došao sam da podržim ove ljude, jer to mnogo znači u ovakvim trenucima. Imate i slučajeva osude, ali ne smijemo zaboraviti da nam se to može svima desiti. Hvala ljudima koji imaju snagu da ovo izdrže – rekao je Ćurić.

On je podsjetio i da su u karantinu u Studentskom centru, gdje su smještene osobe pozitivne na virus korona, nalazile i osobe kojima je preminuo bliski član porodice.

– U karantinu se slavilo i jedno punoljetstvo, a njena sestra ga je slavila kući, jer je bila negativnana virus korona.To je veliko i za dijecu i za njihove roditelje. Ali su oni ispoštovali sve mjere i zato im veliko hvala – istakao je Ćurić.

Ćurić je istakao da nijedna mjera nije donesena iz hira, nego iz potrebe i pozvaoTrebinjce da i dalje budu disciplinovani.

U Trebinju u posljednjih sedam dana nema novooboljelih od virusa korona, a jutros je u trebinjskoj bolici preminula starija žena iz Gacka, što je drugi smtrni slučaj od virusa korona u trebinjskoj bolnici.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )