Foto: srpskainfo.com

Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pjevačice Ane Bekute, izgubio je juče u 79. godini najtežu borbu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gdje se posljednjih nedjelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Pored Bekute i mnogobrojnih kolega i prijatelja, od Mrke se oprostio i Anin unuk, Branko Polić, koji je mnogo vremena provodio sa političarem dok je bio živ. Branko je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Mrkom, pa se potresnim rečima oprostio od njega.

– Voli te tvoj Bane – napisao je kratko Branko uz Mrkinu fotografiju.

Inače, dok je Milutin bio u bolnici, uz Anu su sve vrijeme bili njeni unuci koji su joj bili najveća podrška u teškim trenucima zbog njegovog lošeg stanja.

Podsjetimo, Mrkonjiću se 18. novembra stanje naglo pogoršalo, a ljekari su tada saopštili da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

On je prethodno, početkom novembra, završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gdje mu je ugrađen pejsmejker.

U avgustu mjesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona. Partnerka Ana Bekuta bila je uz njega do posljednjeg trenutka i svakodnevno ga je obilazila na klinici. Njih dvoje su bili u ljubavi 10 godina, piše Blic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )