Foto: Eurovison song contest/Youtube

Atraktivne djevojke grupe “Hurricane” večeras su Srbiju predstavili na ovogodišnjoj Pjesmi Evrovizije u Roterdamu, a takmičnje se održalo onlajn.

Tri ljepotice su zablistale u video zapisu koji je večeras prikazan na oficijalnom evrovizijskom Jutjub nalogu, a imale su specijalne kožne kostime, uz izazovne mrežaste čarape.

U jednom trenutku pridružili su im se i obnaženi muškarci i scena je gorjela. Koreografija nije izostala, a devojke su definitivno pokazale šta umiju.

Podsjećamo, ovo veče je revijalnog karaktera, a svaki izvođač dobio je posebne zadatke od produkcije za svoje predstavljanje.

– To će biti samo revijalno veče, bez ikakvog glasanja, pa samim tim neće ni biti biran pobjednik. RTS će prenositi program u večernjem terminu, a ovogodišnja parola je „Eurovision: Europe Shine A Light“, što je inače pobjednička pjesma iz 1997. godine i kroz koju se šalje podršku svima. Mi smo, kao i svi ostali izvođači, dobile zahtjev da otpjevamo dio te pesme koja će biti montirana u jedan video sa pjevačima iz drugih zemalja i jedva čekamo da vidimo kako će to izgledati – ispričale su djevojke iz sastava “Hurricane” , prenosi Blic.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )