Foto: srpskainfo.com

Mladi rukometaš Borac M:tela Luka Perić, već se ustalio na spisku selektora Ivice Obrvana. Tako je i na drugom spisku za predstojeće Evropskom prvenstvu u Slovačkoj i Mađarskoj.

Selekcija radi drugu fazu priprema a uskoro će početi i sa odigravanjem prijateljskim mečeva nakon kojih će biti jasno na koga računa za prvenstvo. Rivali su Češka, Španija i Švedska a šampionat počinje 12. januara. Inače zbog povrede je otpao Marin Vegar.
 
– Prvi ciklus priprema smo završili na zadovoljavajući način. Sada smo počeli drugi ciklus, svi smo zdravi, spremni i motivisani da odemo u Slovačku i Mađarsku i predstavimo našu zemlju na najbolji način. Dobro treniramo, sa stručnim štabom radimo na svim elementima igre, usavršavamo se i napredujemo uz nadu da ćemo se predstaviti u najboljem svjetlu. Veoma je teška grupa, a očekivanja su da odigramo najbolje što znamo. Možda bi previše bilo da želimo jednu, dvije ili tri pobjede, ali daćemo sve od sebe, pa ćemo da vidimo- rekao je mladi rukometaš.
 
BiH će utakmice igrati u Bratislavi. Najprije će 13. januara igrati sa Švedskom (20.30), potom će dva dana kasnije odmjeriti snage sa Češkom (18.00), dok je posljednji meč u grupi zakazan za 17. Januar sa Španijom (18.00). Plasman u narednu fazu izboriće dvije prvoplasirane ekipe.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )