Foto: srpskainfo.com / ZRKLIK

U zrenjaninskom naselju Zeleno Polje sinoć se dogodilo teško ubistvo kada je žena Tereza P. nožem izbola muža Srđana P. na spavanju, a onda ga je, prema nezvaničnim informacijama, isjekla motornom testerom i dijelove njegovog tijela skuvala u loncu.

Samom ubistvu su, prema navodima, prisustvovala i Terezina djeca iz prvog braka.
 
Nakon ubistva i komadanja tijela testerom, Tereza je ostatke Srđanovog tijela kuvala, pišu Novosti.
 
Kako su ispričale komšije, ona je Srđanu stavljala sedative u vodu te on nije bio u stanju da se brani iako je ona znatno niža od njega, te je tako uspjela da ga ubije, piše isti list, koji navodi i da su Terezini kćerka i sin iz prvog braka gledali sve što se dogodilo.
 
Komšije su potrdile da je zločinu prisustvovalo jedno od troje djece, koliko ih osumnjičena ima.
 
– Iz prvog braka ona je imala troje djece. Komšije pričaju da je i najmlađe dijete bilo u kući kada se dogodio zločin. Inače, on nije nigdje radio, čujem da su pili lijekove i da su imali psihičkih problema. Često je odlazila od kuće, pa se vraćala – kaže komšija, piše Nova S.
 
Kako nastavlja, čuo je od drugih komšija da je ona nakon zločina odsjekla noge Srđanu testretom.
 
– Živjeli su uglavnom od socijalne pomoći i od Crvenog krsta. Srđan je živio sam, prije nekoliko godina mu je umro otac, pa se on uselio tu gdje je živeo njegov otac. Ona je došla prije godinu dana. Useli se malo, pa se vrati kod muža iz prvog braka. Njena djeca uglavnom su bila kod oca, nekad dovede neko dijete, obično najmlađe. Sve komšije kažu da je dijete bilo u kući i da je navodno sve to gledalo. Ali to su još uvijek samo glasine, nisam zaista siguran – rekao je komšija.
 
Kaže da je ubijenog viđao kako prođe sa kučetom ili biciklom, i da se nekad javi, a nekad ne, prenosi Blic.

– Srđan je do prije godinu dana bio neoženjen. Onda je došla ona. Posvađaju se s vremena na vrijeme, pa ona ode kod bivšeg muža Zorana, dođe tamo nekad skuva i nestane opet kroz dva dana. Siromasi, žive u kući na željezničkoj stanici, sve na divlje, nikad niko kući – zaključuje komšija:
 
– Čuo sam da ga je najprije uspavala, zaklala nožem, a potom i isjekla motornom testerom. To se dogodilo sinoć. Navodno mu je iskela noge… A da tragedija bude još veća sve se to dešavalo dok joj je ćerka bila u kući.”
 
Tijelo ubijenog odneto je na obdukciju u Novi Sad. Policija je radila uviđaj do kasno sinoć.
 
Konačan odgovor na pitanje šta je motiv ubistva trebalo bi da daju nadležni, nakon što istraga bude okončana.
 
Zrenjaninska policija inače, uhapsila je T. P. (46) iz Zrenjanina, osumnjičenu da je usmrtila nožem četrdesetdvogodišnjeg supruga.
 
– Sumnja se da je ona sinoć u kući u Zrenjaninu usmrtila supruga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. T. P., koja je osumnjičena za krivično delo teško ubistvo, određeno je zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, navodi se u saopštenju MUP – naveo je MUP.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )