Foto: Telegram

Sedamdeseti dan rata u Ukrajini. Ukrajinci nisu spremni da daju dIo teritorije Rusiji zarad okončanja rata, poručio je Volodimir Zelenski. Generalštab Oružanih snaga Ukrajine saopštio je jutros da su ruske snage izvele raketne udare na ciljeve u mnogim regionima Ukrajine, sa ciljem da unište transportnu infrastrukturu. RAT UŽIVO pratite na cafe.ba! Ako već niste, PREUZMITE našu APLIKACIJU na Google store!

20:35

Ruska vojska: Uništene četiri američke baterije

Portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov danas je rekao da su ruske visokoprecizne rakete uništile četiri artiljerijske baterije američke proizvodnje i jedan protivbaterijski radar.
 
"Visokoprecizne rakete Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije tokom proteklog dana uništile su četiri artiljerijske baterije na vatrenim položajima”, istakao je Konašenkov, prenosi Tas s.
 
On je dodao da su neutralisana i tri skladišta municije u rejonima Mirne doline, Bahmutskaja i Taškovka, 20 mesta za montažu osoblja i opreme, kao i protivbaterijski radar američke proizvodnje u rejonu naselja Popasnaja.

20:08

Aligatori iznad Popasne


20:05

Američki dobrovoljci pod vatrom


20:03

Nocni napad ruskog specnaza na ukrajinske snage!

20:00

Granatiran železnički objekat u Dnjepru

U Dnjepru su udarili u železnički objekat, saopštio je Aleksandar Kamišin, predsednik odbora UZ Među železničarima nije bilo povrijeđenih.

19:39

Ukrajina: Ruske snage ušle na teritoriju Azovstalja

Ruske snage ušle su na teritoriju čeličane Azostalj, saopštio je ukrajinski zvaničnik.
 
On je dodao da je Ukrajina i dalje u kontaktu sa ukrajinskim snagama koje brane Azovstalj, preneo je Rojters.

19:15

Povratak Krima Rusiji i nezavisnost DNR i LNR su utvrđene teritorijalne realnosti koje Kijev i druge zemlje treba da priznaju, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

18:33

Bajden: Razgovaraću sa liderima G7 o dodatnim sankcijama

Američki predsjednik Džozef Bajden danas je izjavio da će razgovarati sa ostalim liderima grupe G7 o potencijalnim dodatnim sankcijama protiv Rusije zbog rata u Ukrajini.
 
"Mi smo uvijek otvoreni za dodante sankcije", rekao je Bajden novinarima, prenosi Rojters.
 
"Ja ću razgovarati sa članicama G7 ove nedjelje o tome šta ćemo ili nećemo preduzeti", kazao je američki predsjednik.



Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )