Foto: Telegram

Pedeset deveti dan rata u Ukrajini! Rat uživo i dalje pratite na cafe.ba

00:59

Ko dojavljuje bombe u ovom dijelu Evrope? Kome je interes destabilzovati ovaj dio Evrope? Nakon Srbije,Mađarska i Hrvatska!

Prije samo nekoliko dana prijavljene su višestruke prijetnje bombama u nekoliko tržnih centara u Budimpešti, Miškolcu i Debrecinu.

Međutim, niz uzbuna se tu nije završio.

Prema izvorima, muzej je morao da bude evakuisan i mnogi posjetioci su propustili priliku da vide izložbu Hijeronimusa Boša.
 
Iz štaba Nacionalne policije su potvrdili informaciju.
 
"Štab Nacionalne policije pokrenuo je istragu zbog sumnje u javnu opasnost protiv nepoznatog počinioca. Ne možemo da dijelimo dalje informacije o slučaju kako ne bismo ometali istragu koja je u toku."
 
Na osnovu Blikkovih informacija, autobuska stanica Nepliget takođe je jutros bila izložena upozorenjima o bombi.
 
Kako je saopšteno iz Volaninfo, Autobuska stanica Nepliget je ranije tokom dana dobila prijetnje bombom, pa je zbog toga morala da bude potpuno zatvorena.

Ni jedno vozilo nije krenulo sa autobuske stanice nekoliko sati, ali do popodneva se sve vratilo u normalu.
 
Štaviše, Segedinska plaža (Tržni centar Segedin) je takođe morala da bude evakuisana zbog upozorenja o bombi u jutarnjim satima.
 
Na sreću, policija je dežurala u prostorijama, saopštio je policijski štab županije Čongrad-Čanad.
 
Tržni centar je ponovo otvoren u popodnevnim satima bez ikakvih daljih prekida.
 
Teleks piše da je bilo i straha od bombe u Gior Plaza (Gior Mall) i u Budimpešti Corvin Plaza (Corvin Mall) u 8. okrugu.

U popodnevnim satima tržni centar Arena na ulici Kerepesi takođe je bio pod prietnjom bombom. Sinema Citi Arena zatvorena je zbog "tehničkih problema". Projekcija je otkazana ili je morala biti prekinuta.
 


00:38

Strašna životna priča iz Mariupolja!


00:29

"O" znači specijalni.Vojnici Uralske udarne brigade u patroli okupiranih teritorija.


00:17

Ukrajinski vojnik pokušao uništiti tenk,stradao od uzvratne vatre!



00:13

„Oni će tamo završiti svoje živote ne kao heroji, već kao pacovi“, veteran Alfi nazvao je apsolutno ispravnom Putinovu odluku da otkaže napad na Azovstal i nagovijestio koliko dugo Azovci mogu da izdrže u katakombama.
 
Penzionisani zamijenik komandanta grupe „A“ Sergej Gončarov iz prve ruke zna kakav je jedan od nekada najvećih metalurških kombinata SSSR-a. Sergej Aleksejevič je neko vrijeme radio za Azovstal kao inženjer

Prema njegovim riječima, preduzeće sa površinom većom od 160 hektara je „grad u gradu“ sa razvijenom mrežom podzemnih tunela. Mnogi od njih se nalaze na dubini od nekoliko spratova, a površine „bunkera“ su uporedive sa veličinom tunela moskovskog metroa. Prema Gončarovu, nacionalisti su tamo odavno opremili utvrđene vatrene tačke. Napad na njih je prepun velikih gubitaka.
 
Veteran Alfe kaže da nacionalistima koji su se smijestili unutra već ponestaje municije, a kada ponestane hrane biće prinuđeni da donesu odluku - da se predaju ili umru!


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )